Agathea Studio Cabine 2 ad + 2 enf.


Omschrijving:

Levendig, modern en economisch is het dynamische resort van Cap d'Agde.Het  trekt gezinnen, groepen vrienden, en stelletjes. Uitgestrekte zandstranden, talrijke fiets en wandel routes, bruisende havensen vermaak voor de nachtuilen. Iedereen zal iets vinden waardoor ze van hun vakantie zullen genieten.

Residence bestaat uit 172 appartementen en studio's met airconditioner verspreidt over 3 verdiepingen. Er is een lift aanwezig. Er is een prachtig overdekt terras met uitzicht over de Saint-Martin en Marinas. In de tuin van het complex vindt u twee zwembaden, waarvan een verwarmd en een kinderbadje. Het eerste zwembad is geopend van 9 april tot 30 oktober. Dit zwembad wordt verwarmd (22 graden) van 9 april tot 30 juni en van 1 september tot 30 oktober. Het kinderbad is niet verwarmd en is alleen geopend in het hoogseizoen.

De residence is in mediterrane stijl recent gebouwd, met een prachtige tuin en terras. Het gebouw biedt 1 tot 3 keer per week een activiteit aan in de avond. Je kan gratis gebruik maken van de tafeltennis tafel. De medewerkers achter de receptie spreken Frans, Engels, Duits en Italiaans. Het wachtwoord van de Wi-Fi is tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie. Het complex ligt op een wonderschone locatie in de haven van Saint-Martin. Op maar 300 meter afstand van het centrum Cap d'Agde. Hier zijn verschillende soorten winkels, restaurants, cafe's en barren. Het prachtige strand genaamd Richelieu is op minder dan een kilometer afstand. Je kunt wandelingen over de sfeervolle promenade of je kunt de bus nemen naar de jachthaven.

Je zult de nabijheid van de kades, havens en vele winkels erg waarderen. (5 minuten lopen) En het Richelieu strand (5 minuten met de auto, vrij parkeren)Zwembad open van 04/11 tot 10/31/2020 verwarmd tot 24 ° max (verwarming vanaf 1 april)
Kinderzwembad en 2e zwembad geopend van 04/07 tot 29/08Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement