Appart'hotel Centre Euromed 2p4


Omschrijving:

Marseille, de op een na grootste stad van Frankrijk, biedt een ongelooflijke keuze aan historische, natuurlijke en culturele bezienswaardigheden om te zien en te bezoeken. De basiliek Notre Dame met een spectaculair uitzicht van 360 graden over de stad, de Frioul-eilanden en de beroemde calanques en het Mucem-museum zijn slechts enkele bezienswaardigheden die u aan uw lijst kunt toevoegen. Tijdens uw bezoek aan Marseille kunt u ook genieten van eindeloze sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Dit Apart'hotel ligt in de zakenwijk Euromediterranee in La Joliette in Marseille, op de eerste 11 verdiepingen van een avant-gardistisch gebouw, de Porte Bleue, ontworpen door Jean-Baptiste Pietri. Het etablissement is ideaal gelegen en biedt uitzonderlijke faciliteiten en diensten voor uw zakenreis of vakantie in Marseille. Dit apart'hotel herbergt 252 studio-appartementen met airconditioning en appartementen voor maximaal 4 personen.

Dit etablissement ligt op slechts 2 km van de oude haven en op slechts 2 metrohaltes van het TGV-station Saint Charles, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de bezienswaardigheden en toeristische attracties van de stad. Het Parc des Expositions Chanot, waar de belangrijkste tentoonstellingen van de stad worden gehouden, ligt op 30 minuten rijden met de metro.
Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1245.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement