Arc 1950 Le Village 4p8p Classic


Omschrijving:

Ꙭ Belangrijke informatie: Om veligheidsredenen zijn de balkons niet toegankelijk voor het ski seizoen 2017/2018!

Uw residentie    

The Village Arc 1950 is een uniek concept in Europa, een voetgangersdorp in het hart van de Franse Alpen.  Alles is ontworpen voor een onvergetelijke vakantie in Les Arcs met luxe residenties, gebieden voor ontspanning met gratis toegang tot zwembaden, sauna, stoombaden en jaccuzzi, winkels en restaurants op locatie, alles in een warme en intiemme sfeer. Nieuw; een spa met diensten van Deep Nature Spa .

In het hart van de Franse Alpen vindt u zeven warme en gastvrije Green Key label residenties die het voetgangersdorp Arc 1950 vormen.   

Alles is zo ontworpen dat u kunt genieten van een bevoorrechte skivakantie vanaf uw achterdoor.   De appartementen zijn compleet en luxe ingericht, evenals het aantal inclusieve diensten en activiteiten voor een zo plezierig mogelijk verblijf.   

Het merk Deep Nature Spa® door Cinq Mondes biedt een breed aanbod van ontspanning, multi zintuigelijke ervaringen in een vernieuwend welzijnsgebied. Om het plaatje compleet te maken, ontdek de twee binnen- en buitenzwembaden met verwarmde whirlpoolbadene, fitnesskamers, sauna en stoomkamer.  

U zult genieten van ;
een voetgangersdorp met traditionele bouwstijlen, met uitzicht op de Mont Blanc  
Doorstep skiing - skiresorts vanaf de achterdeur  residentie met royale appartementen   
nieuwe, de 5 Mondes Deep Nature Spa®.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1159.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement