ARECHES BEAUFORT La Cle des Cimes S6 3 pieces 6 pers Confort


Omschrijving:

De natuur in zijn rauwe staat!
Het resort Areches-Beaufort ligt midden in de natuur, aan de voet van de bergweiden. Dit dorpsresort dat het hele jaar door geopend is, staat bekend om zijn twee belangrijkste activiteiten: wintersport en de productie van Beaufort-kaas.
Het domein biedt een uitzonderlijk panorama op de grote woeste vlaktes, de pijnbomen en chalets op de berghelling, evenals de dammen en meren. Naast alpineskien die voor iedereen toegankelijk is, is Areches-Beaufort een wereldhotspot voor freeride en skitochten. In een nog steeds bewaard gebleven omgeving is de omgeving ideaal om de alpiene levenskunst over te nemen
.
Wat staat u te wachten in Areches-Beaufort:
- Het resort bij uitstek voor skitochten
- Legendarische ski-alpinisme-wedstrijd La Pierra Menta
- Freeride: Boardecross, Fresstyle Park
- Proeverij van de karakteristieke kaas: Le Beaufort
Terugbetalingsgarantie, gezondheidsmaatregelen bij Bureau Veritas, speciale Covid-verzekering, alles wordt gedaan om de veiligheid en sereniteit van de wintervakantiegangers te waarborgen. Zonder het belangrijkste te vergeten: de beroemde Club mmv-ervaring, dankzij de Anim'mmv-teams die lachen en onvergetelijke buitenactiviteiten beloven!

Sanitaire maatregelen:
Vanwege de huidige gezondheidssituatie hebben we beschermende maatregelen genomen met als onmiddellijk gevolg het aanpassen van onze schaalbare service aangepast aan de geldende gezondheidsmaatregelen. Om ze te ontwerpen en te implementeren en vervolgens ter plaatse hun correcte toepassing te verifieren, heeft mmv Bureau Veritas aangesteld, de Europese leider in certificering.


- Het verwarmde binnenzwembad en de Aquarelaxant Space.
- Kinderclubs: Baby, Kids, Ados
- Zen-activiteitenprogrammaWebwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 685.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement