Aubignan Demeures du Ventoux M2p4


Omschrijving:

Gelegen tussen Avignon en Orange, is Aubignan ideaal gelegen in het hart van de Provence. U zult genieten van een uitzonderlijk panorama op de Mont Ventoux en het kanaal van Carpentras. Tussen de Pont du Gard, Nimes en zijn arena's, Arles en de Camargue, Luberon en Les Baux de Provence, bent u volledig uit de weg. Kom en geniet van de markt, de winkels en het rijke erfgoed van de regio.
Voor liefhebbers van de natuur, veel wandelen, paardrijden of mountainbiken worden aangeboden op de paden van de Provence.

DE WOONPLAATS
De residentie Les Demeures du Ventoux is ontworpen op een oppervlakte van 5 hectare met respect voor de natuur. De huizen, bastidons type Provencaals, zijn verdeeld in het hart van een prachtig aangelegd gebied met zuidelijke percelen en beplant met mediterrane soorten. Voetpaden kriskras door het veld en laten toe om huizen en diensten in alle rust samen te voegen. Uw kinderen zullen in staat zijn om vrij en veilig te bloeien. U zult ook ten volle kunnen genieten van het zwembad, de ontspanningsruimte, het fitnessparcours en de activiteiten voor kinderen.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 298.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement