Belvedere 6 people Wellness


Omschrijving:

Deze residentie in Cromvoirt is een plaats van vreugde, rust en veiligheid. Overal om je heen vind je zandduinen, heidevelden en de bekende Brabantse sfeer. Hier komt de uitbundige sfeer tot leven. Nationale parken als de Meierij en recreatieplas de IJzeren Man geven je het gevoel van vrijheid. Cromvoirt is een gezellige parochie in een agrarisch landschap met struiken en hagen. Je gaat zeker op een terrasje zitten en genieten van een Brabants biertje of Bossche bol (chocolade eclair). Wat een super smaak!

Hier streven ze naar kwaliteit, wat terug te vinden is in alle voorzieningen en faciliteiten. Uw kinderen kunnen heerlijk zwemmen en spetteren in het verwarmde buitenzwembad en kinderbad, terwijl u op het terras bij het zwembad zit. Ze kunnen in het hoogseizoen creatief en actief bezig zijn tijdens knutseluren, sportevenementen en thema-avonden. En tussendoor spelen ze graag in de speeltuin en de speeltoestellen.
Het restaurant is tijdelijk gesloten.

Ook kun je heerlijk genieten door een balletje te trappen op het veld, tikkertje te spelen met de kinderen, lekker te zwemmen in het water of lekker in je stoel te relaxen met of zonder gratis internet. Of zelfs niet om te koken en naar de kroeg Oom Dagobert te gaan voor een hapje, drankje of diner. Is dat geen aantrekkelijk idee?Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 411.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement