Bilocale 2+2


Omschrijving:

Het Resort werd geopend in 2012 en het ligt in de mooie heuvels van Chianti, op een van de mooiste locaties van Toscane. De meest beroemde plekjes van deze regio zijn Florence, Volterra, Siena, Monteriggioni en San Gimignano. U vindt op het resort mooie, stijlvolle en comfortabele appartementen in het hart van Chianti, mooie kamers met prachtig uitzicht over de omringende wijngaarden.
Het gebouw bestaat uit een hoefvormig stuctuur, een groot zwembad, omgeven door een schaduwrijk park waar gasten kunnen rondkijken en ontspannen, lezen en genieten van de sfeer.
Het interieur is rijk gemeubileerd met modern en comfortabel ontwerp, gasten vinden hier onderdak in een eenvoudig en tegelijkertijd elegante sfeer voor een onvergetelijk verblijf.
Het restaurant biedt lichte lunches en traditionele gerechten voor de avond. De ontmoetingsruimte is compleet ingericht met alles wat u nodig heeft voor het organiseren van vergaderingen, motiverende conferenties en andere evenementen. Het Resort biedt toegang tot Wifi internet, gratis voor de gasten.
Sommige appartementen zijn voorzien van de nodige aanpassingen voor gehandicapten; 120 cm brede deuren, aangepast toilet en douche, slaapkamer op de begane grond.

Houd er rekening mee dat het restaurant in het seizoen 2022 gesloten blijft, maar dat de ontbijtservice wel actief is.
Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement