Bungalow Pino Nero bilocale 3 pax


Omschrijving:

Dit gloednieuwe resort dat op 25.05.2019 was geopend, is een exclusief resort dat de identiteit van de natuur behoudt.
Het ligt op een terrein van 250.000 m² aan prachtige mediterrane vegetatie en is een ideale plek voor rustzoekers en intimiteit die willen ontspannen in contact met de ongerepte natuur.
Het resort volgt strikt bioreversibele criteria, met de modernste technologieen voor energetische levering: het belangrijkste bouwmateriaal is larikshout, en de verwarming van sanitaire watervoorzieningen en de airconditioning van het hotel worden gerealiseerd via inverterwarmtepompen die aardwarmte verzamelen warmte van de geboorde put die 600 m lager gelegen is. Het regenwater dat op de daken van de bungalows wordt verzameld, wordt gebruikt voor irrigatiedoeleinden.

De structuur heeft 61 appartementen (tweekamer- en driekamerappartementen) op de begane grond met een groot terras en tuin en zijn elegant ingericht.
Het is een volledig autovrij resort: in de kelderverdieping van het clubhuis is een garage met 230 parkeerplaatsen, terwijl de overige voertuigen bij de ingang van het resort op parkeerplaatsen op een beschermd oppervlak kunnen worden geparkeerd.

De diensten aangeboden door het resort: restaurant (halfpension op aanvraag beschikbaar), miniclub (verschillende programma's om kinderen dichter bij de natuur en dieren te brengen), Biodiversity Park (een groen gebied dat zich uitstrekt over 16 hectare met 40 inheemse planten, meer dan 50 soorten vogels, een centraal zwembad voor volwassenen verdeeld in drie gebieden, een zwembad met hydromassage, een kinderbad (30 cm diep) en een groot solarium ook toegankelijk voor gehandicapten en ingericht met ligstoelen, ook is er fietsverhuur aanwezig.
Het exclusieve en uitgeruste strand ligt op 400 meter van het resort.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement