Can Rovey


Omschrijving:

Dit is een mooi huis op het platteland met een fantastisch zwembad en mooie tuin.   

Het is een mooi huis van steen en met comfort voor een onvergetelijke vakantiebestemming. Het huis is verdeeld in twee gebouwen. Het hoofdgebouw heeft twee verdiepingen met vier tweepersoonskamers, drie badkamers, keuken en een woonkamer. Bij dit hoofdgebouw is een grote veranda waar u plezier beleeft aan zomerdiners met vrienden of familie. Vlakbij vindt u de barbecue hoek evenals een traditionele oven, een compleet ingerichte keuken, badkamer en wasruimte. Direct bij het barbecue gebied is een zwembad, omringd door een terras waar u kunt ontbijten of een snack in de namiddag. Het barbecue gebouw is het een belangrijke plaats in het huis, dus de gasten brengen hier veel tijd door.  

Het zwembad is heel speciaal; het ontwerp is uniek en het hoogtepunt van de schoonheid van de hele plaats. Er is een waterjet voor massage en geintegreerd jaccuzzi. Het zwembad is ontworpen op een manier met aan de ene kant een minimum aan diepte en dat vergroot als u beweegt naar de andere kant.  Kinderen kunnen genieten in het zwembad, altijd  onder toezicht van de ouders.  

In de tuin is een groot gazon en een mix van exotische bomen en een paar hele oude olijfbomen, het is een goed onderhouden moderne tuin. Er is ook een groente tuin en er staam fruitbomen, waar u van kunt genieten als het seizoen daar is.  

Het huis is eenvoudig te bereiken,  u bent bij de dichtstbijzijnde stad in een paar minuten.U vindt hier diverse diensten en een weekmarkt op donderdag.       
Het terrein is omringd door diverse landelijke paden waar u kunt wandelen, fietsen en rondstruinen. U kunt klimmen bij Puig de Santa Magdalena waar een kleine kapel is, een uitkijkpunt waar u het hele eiland kunt zien en er is een restaurant voor uw luncht zodat u verder kunt. Sommige paden leiden naar Serra de Tramuntana (UNESCO wereld erfgoedlijst) en andere plekjes richting Pla de Mallorca, een landelijk gebied met wat heuvels.   

Dit is de perfecte keus voor uw vakantie met vrienden en familie in een van de mooiste gebieden op Mallorca.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1701.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement