Cannes Mandelieu 2p6pers Sel


Omschrijving:

Gelegen op een schiereiland gevormd door een bocht in de rivier de Siagne, is het de ongebruikelijke locatie van residentie Les Rives de Cannes Mandelieu die deze opvalt. Het is bereikbaar over de weg of over zee, dankzij een eigen pontonsteiger waarmee u per boot kunt aankomen of vertrekken.

Deze prachtige residentie bestaat uit kleine gebouwen met kleurrijke luiken en Zuid-Franse architectuur, waardoor je meteen wordt ondergedompeld in een wereld van ontspanning. Hier merkt u niet dat de tijd verstrijkt, omdat het zo aangenaam is om door het park van 5 hectare te dwalen, beplant met mediterrane bomen en bloemen. U vindt er een coconachtig appartement, met zorg ingericht en in zachte tinten die een rustige, warme sfeer aan uw interieur geven.

Een korte wandeling van 800 meter brengt u naar het strand en het watersportcentrum. Ter plaatse heeft u van april tot november toegang tot een zwembad en peuterbad. Als u de omgeving wilt verkennen, ga dan richting Cannes (8 km verderop).Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 633.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement