Casa Muñeca


Omschrijving:

Direct aan de mooiste stranden van het fameuze Marbella ligt in een rustige laan Casa Muñeca!
Vanuit uw villa heeft u direct toegang tot het prachtige brede zandstrand. Dit strand loopt zeer geleidelijk af in zee, waardoor het erg veilig is voor kinderen.
Deze schitterende villa is omgeven door aangelegde tuinen met marmeren paden tot aan het strand, met gazons omringd door palmbomen, yucca's, bougainville, rozen, oleanders en onder meer hibiscus. In de beschutte patio bevind zich het zwembad met ligstoelen. 's Avonds is de gehele tuin verlicht.
Twee maal per week worden de tuinen en het zwembad onderhouden door de hovenier.
Aan de zeezijde is de villa uitgevoerd in een meer dan 20 meter lange glazen wand met schuifdeuren waardoor u over de weelderig aangelegde tuin een feeeriek uitzicht heeft over de Mediterranee, de baai van Marbella, naar Gibraltar en de kust van Noord Afrika.
Kleine walvissen en dolfijnen trekken door de straat van Gibraltar en zijn evenals de laag overvliegende flamingo's een vertrouwd beeld vanuit de woning.
De unieke ligging van de villa op het zuiden aan zee, het fabelachtige uitzicht, het zonzekere gebied, golf- en tennisbanen in de directe omgeving, een supermarkt, minimaal 10 restaurants op loopafstand, de rustige omgeving en niet op de laatste plaats het comfort van de villa maken dat Casa Muñeca een van de allerbeste vakantiebestemmingen is van Europa. Het oude stadje Marbella ligt slechts op 7 minuten verwijderd van de villa.
De afstand tot het centrum van Malaga, alsmede het vliegveld, is ca. 30 minuten. Gibraltar en Sevilla liggen 2 uur afstand, Toledo op 3 uur en Madrid per hoge snelheidstrein vanaf Malaga slechts 2 uur.

Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 2370.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement