Castell Mar 1008


Omschrijving:

Comfortabel studio-appartement met een capaciteit voor 2 personen waar u kunt genieten van de vele mogelijkheden die de Costa Brava biedt. Het heeft een eigen terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de baai van Roses. In de omgeving kunt u diverse activiteiten beoefenen, zoals fietsroutes of wandelen en op slechts 1,5 km afstand ligt het zandstrand met een van de meest kristalheldere wateren van de hele Costa de Girona en de boulevard met prachtig uitzicht.
OVERWEGEN:
ONLINE CONTROLE - Enkele dagen voor uw verblijf ontvangt u via WhatsApp een link om in te checken, bewoners te registreren, het saldo te betalen en informatie voor het overhandigen van de sleutels.
Bij het online inchecken geven zij toestemming aan ons bureau zodat zij in geval van misbruik van de accommodatie het bedrag als borg per creditcard in rekening kunnen brengen, dit wordt altijd verrekend met de factuur voor de veroorzaakte schade.
De TOERISTISCHE BELASTING is niet bij de prijs inbegrepen en wordt betaald bij de CHECKIN. Het is verplicht in Catalonie, het bedrag is 1,10 euro per persoon per dag.
HUISDIEREN - Onze accommodatie accepteert huisdieren en kost 20,00 euro per huisdier voor het gehele verblijf.
ACCOMMODATIETOEGANG: de toegang tot onze accommodatie is via een applicatie in uw mobiele telefoon. Met deze applicatie kun je de deuren openen. Het is belangrijk om voor uw aankomst aan ons bureau te bevestigen dat u deze applicatie op uw mobiele telefoon heeft.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 578.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement