Chalet 150-152-154


Omschrijving:

Op vakantie gaan en je toch meteen thuis voelen? Dat gevoel krijg je meteen in de gezellige chalets op het vakantiepark. Je kunt een chalet huren voor 4 en 6 personen, en enkele chalets zijn samen ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor 8 of zelfs 12 personen. Ideaal voor een vakantie met de kinderen, of een weekendje weg in Zeeland met vrienden. Het vakantiepark is zeer kind-vriendelijk en huisdiervriendelijk - neem de hond dus gerust mee op vakantie.

-BRASSERIE DE DEU-BRAEK-
Brasserie De Deu-Braek heeft een wisselend seizoensmenu met klassieke gerechten die bij iedereen in de smaak vallen. Geniet van een smaakvolle lunch, of een gezellig diner. Op het menu staan ook speciale gerechten voor kinderen en vegetariers. Bij mooi weer kun je natuurlijk plaatsnemen op het terras, en zullen de kinderen zich vermaken in het klimhuis of op de schommels.

-FIETS HUREN-
Bij de receptie zijn fietsen te huur, zowel voor volwassenen als voor kinderen.
Kinderfiets: Dames- en herenfiets:
€ 6,- voor een hele dag € 9,- voor een hele dag
€ 3,- voor een halve dag € 5,- voor een halve dag
Bolderkar: Hond- of kinderkar:
€ 5,- voor een hele dag € 15,- per dag (inclusief fiets)

-SOLEX HUREN-
Voor ouderen is het pure nostalgie, voor de jongeren is het een leuke beleving; touren met een echte Solex. U kunt een Solex huren en een tocht maken door het Thoolse landschap, al dan niet in combinatie met een leuk arrangement.
Reserveer vooraf een Solex of een arrangement of meld je bij de receptie als je er een dagje eropuit wilt. Maar denk eraan, de Solexen zijn erg geliefd, dus als je een Solex wilt huren is een reservering wel aan te raden.
Bestuurders moeten 18+ en in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

-VERSE BROODJES-
Je kunt bij de receptie een bestelling plaatsen voor verse broodjes en croissants. Deze kun je de volgende ochtend afhalen. Heerlijk bij het ontbijt.

-PAKKETTEN-
Lakenpakket, per persoon: € 7,- (verplicht, automatisch toegevoegd aan uw reservering)
Handdoekenpakket: € 5,-
Groot badhanddoek: € 5,-
Keukendoekenpakket: € 2,50Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1116.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement