Chalet Les Clots 14p


Omschrijving:

Luxe, prestige en comfort zijn drie magische woorden en staan garant voor de beste vakantie in Valloire. En dit is wat we kunnen bieden dankzij het Les Clots 5* chalet geschikt voor 14 personen. Het is een ideale plek voor het doorbrengen van uw volgende wintersportvakantie met een groep en een geweldige mogelijkheid om er samen op uit te trekken met uw familie en vrienden binnen handbereik. Deze wintervakantie geniet van de zuidelijke ligging met heel veel zonneschijn. U zult verrukt zijn als u allemaal samen geniet van warme chocolade op uw ruime terras van meer dan 65m2.

En als u comfortabel wilt genieten van de apres ski, duik in de ontspanningsruimte van uw vakantiehuis met exclusieve toegang tot de sauna en hottub, u zult genieten van deze ontspannen momenten. Deze leefruimte van 175m2 is ondermeer ingericht met veilige skikluizen, skikamer met laarswarmers exclusief beschikbaar voor u en een veilige plaats voor uw wintersportuitrusting. Er is gratis vervoer naar het dorpscentrum en de skipistes, deze liggen 700m verderop. Deze vakantie levert de beste condities met hoge kwaliteit diensten voor uw vakantieplezier.

Een aangeboren gevoel van gastvrijheid en echtheid zijn twee dominantie kwaliteiten van Valloire Gallibier resort! U zult verrukt zijn over uw verblijf in hoogste skiresort op niet minder dan 2600m boven zeeniveau. Het domein strekt zich uit over 150km aan pistes en geeft toegang tot niet minder dan 30 skiliften, zodat u zich onder kunt dompelen in het plezier voor de skisport.   Tussen de freestyle ruimtes en miniparken voor de inderen vindt de hele familie wel een activiteit die hem of haar aanspreekt in Valloire!Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1420.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement