Chalet Perdrix 2-6 pieces 12 personnes


Omschrijving:

Gelegen op 1850 meter hoogte aan de voet van de Italiaanse kant van de Mont Blanc en aan de poorten van het Nationaal Park Vanoise, is La Rosiere een oase van rust in het hart van de Tarentaise, waar alle ingredienten voor een geslaagd verblijf samenkomen.
Het resort profiteert van een zuidelijke ligging en een volledig vrij uitzicht over de hele vallei; de frisse lucht stelt u in staat uw batterijen op te laden en de zonsondergangen verbazen met hun schoonheid.
La Rosiere is een echte typische dorpsresort, met een bewaarde en gecontroleerde architectuur. Het ligt in het hart van de mooiste wandelingen in de Alpen, midden in een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed.

De chalets van Les Perdrix zijn ideaal gelegen in de wijk Eucherts, vlakbij de winkels en het kinderdagverblijf Galopins. Gebouwd in de pure Savoyaardse traditie waarbij steen en hout worden gecombineerd, verleiden deze drie warme chalets met hun gezellige en vriendelijke woonkamer-keuken, waar u mooie avonden zult doorbrengen met familie of vrienden.
De chalets bieden plaats aan 12 tot 14 personen en hebben elk 6 slaapkamers, de meeste met een eigen doucheruimte. Hun oppervlakte bedraagt 185 tot 200 m², met balkons en/of terrassen. De chalets profiteren van maximale zonneschijn dankzij hun zuidelijke ligging, van waaruit u adembenemende zonsondergangen kunt bewonderen.
Maak na een dag wandelen van de gelegenheid gebruik om naar de sauna van het Chalet te gaan, voordat u met uw gezin komt voor een raclette- of fondue-avond!Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 765.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement