Chalet type 'Brons' (6 pers.)


Omschrijving:

Op een unieke plek, midden in het bos en aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe en ook nog dichtbij gezellig dorpen als Rhenen en Veenendaal ligt het mooie, rustige en veelzijdige vakantiepark De Thijmse Berg. Het park biedt een breed scala aan recreatieve voorzieningen, zoals:

Buitenzwembad & waterspray park: Lekker even een verfrissende duik of met de kleintjes genieten aan het peuterbad! Vanaf de meivakantie zijn de (verwarmde!) zwembaden geopend! Het zwembad is midden op het park gelegen, samen met een gezellige bar en restaurant. Hierdoor is het er altijd gezellig, een echt 'paradijsje' in het Rhenense bos. Het grote zwembad is 130 cm diep en het peuterbad ongeveer 30 cm. De interactieve waterspraypark biedt kinderen een veilige en gezonde speelomgeving, zij kunnen zich hier uren vermaken! Ook beschikt dit park over een ondiep peuterbadje met een leuke waterglijbaan.

Tennisbaan: Lekker even een balletje slaan op de tennisbaan? Dat kan! U moet wel even van te voren bij de receptie reserveren. De kosten bedragen € 10,- per uur. Eventueel kunt u ook rackets huren.

Voetbalkooi: In de voetbalkooi hoeven de voetballiefhebbers zich geen moment te vervelen! Balletje hooghouden, wie scoort is keep, of lekker pingelen. Je kan er de hele dag druk mee zijn of er gewoon naar kijken.

Outdoor activiteiten: In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft u vele sportieve mogelijkheden. Wekelijks worden er outdoor activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Fietsverhuur: Op het park kunt u van Bolderkarren tot elektrische fietsen, mountainbikes, skelters, tour fietsen en nog veel meer huren. Aangezien de Thijmse Berg prachtig gelegen is in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug leent de omgeving zich perfect voor bovenstaande faciliteiten.

Animatie voor kinderen: Het vakantiepark De Thijmse Berg is een kindvriendelijke vakantiepark met vele faciliteiten voor kinderen. Daarom zijn er diverse speeltuinen waar ze zich uitstekend kunnen vermaken. Klimmen, klauteren, glijden, schommelen, in de zandbak spelen....het kan allemaal. Ook is er - speciaal voor de kids - een indoor speelparadijs geopend. De indoor speelparadijs is gratis en het hele jaar door geopend. Het kinder-speelparadijs op Vakantiepark de Thijmse Berg is een binnenspeeltuin waar kinderen uren veilig kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen en spelen. Ze leven zich hier helemaal uit! Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig en organiseren zij tal van leuke activiteiten voor de kids.

Op het park is ook een Snackbar, het restaurant 't Paviljoen en bij mooi weer is de buitenbar bij het zwembad geopend. Ook kunt u dagelijks (behalve op zondag) gebruik maken van de broodjes- en ontbijtservice.

Het vakantiepark de Thijmse Berg is verkozen tot het beste vakantiepark van de provincie Utrecht.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement