Chateauneuf Isere Domaine du Lac S2 twin


Omschrijving:

Tussen Vercors en de Ardeche zal de regio Valence haar glorieuze verleden onthullen in een wonderbaarlijke omgeving en u zijn hoofdstad laten ontdekken, gelegen aan de oevers van de Rhone en de authenticiteit van een historische stad in het zuiden weerspiegelen. Een zonnige, dynamische en gastvrije stad in de Drome Provencale die u zal verleiden met zijn kleurrijke markten, tuinen en de vitaliteit van zijn wijken en voetgangersstraten. U zult onder andere het holbewonersgehucht, het religieuze erfgoed en de diversiteit aan flora en fauna kunnen waarderen.

DE WOONPLAATS
De residentie Le Domaine du Lac verwelkomt u in een park van 4 hectare. U zult genieten van een uitzonderlijke locatie op slechts een paar kilometer van Valencia. Het Domaine du Lac is georganiseerd als een klein dorp dat typerend is voor de regio. Een echte bubbel van zuurstof en rust wacht op u: comfortabele kamers, entertainment speciaal ontworpen voor uw kinderen, een groot buitenwatergebied en een wellnessruimte met een verwarmd binnenzwembad gewijd aan de ontspanning van lichaam en geest.

De + van de woning
Toegang tot het buitenzwembad van 475 m² met peuterbad (eind april tot september afhankelijk van de weersomstandigheden). Verplicht badpak: badpak of zwembroek (geen shorts). Zwemmen onder de verantwoordelijkheid van ouders.
Wellnessruimte: verwarmd binnenbad, stoombad, sauna, geintegreerde jacuzzi, whirlpool.

Wij willen u er op informeren dat het overdekte zwembad van de residentie Le Domaine du Lac van 5/11 tot het begin van het zomerseizoen 06/04/19 gesloten zal zijn.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 269.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement