Dinan Duguesclin 2P6


Omschrijving:

DE SITE

Middeleeuwse stad met een rijk cultureel erfgoed, het charmante stadje Dinan zorgt ervoor dat u door de tijd reist. Aan de poort van de Smaragdkust kunt u genieten van veel recreatie en activiteiten om alleen te ontspannen, met familie of vrienden. Ontdek ook de stad, het kasteelmuseum, de klokkentoren en de wallen die de charme van de stad uitstralen.

DE WOONPLAATS

De residentie Duguesclin heeft een bevoorrechte locatie op 10 minuten lopen van het historische centrum van Dinan, het is het ideale startpunt voor het verkennen van Bretagne. Om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen, biedt het u ruime appartementen, goed ingericht en perfect uitgerust. Profiteer van het verwarmde binnenzwembad om te ontspannen na een dag het verkennen van deze prachtige regio.

De van de woning

Overdekt en verwarmd buitenzwembad: geopend van mei tot september van 10.00 tot 19.00 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden. Verplicht badpak: badpak of zwembroek (verboden shorts). Zwemmen onder de verantwoordelijkheid van ouders.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 310.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement