Estartit Playa 3p 6p clima


Omschrijving:

Een levendige badplaats, wilde kreken en fijne zandstranden - dit is het soort vakantie dat wij u in deze residentie bieden.

Gelegen in het hart van Estartit, een van de meest populaire badplaatsen aan de Costa Brava, is deze residentie ideaal voor gezinnen vanwege de rustige sfeer, maar ook voor een vakantie met vrienden dankzij het animatieaanbod. Het biedt een prachtige omgeving voor een vakantie aan zee, met 5 km aan fijn zandstrand en rotsachtige baaien.

De 4 gebouwen van de residentie Estartit Playa bestaan uit volledig gerenoveerde appartementen met airconditioning. Alle accommodaties zijn ontworpen met het oog op comfort. De lichte ruimtes en zachte tinten geven het interieur een rustgevende uitstraling. U profiteert ook van een uitnodigend balkon waar u kunt genieten van de Spaanse zon.

Zin om te gaan zwemmen? Duik in ons buitenzwembad of speel samen met uw kinderen in het peuterbad. Tenzij u liever zonnebaadt op het grote strand op 250 meter afstand.

Houdt u er net zo van om te ontspannen als om nieuwe ontdekkingen te doen op vakantie? Wij raden u aan de omgeving te verkennen tijdens een wandeling of fietstocht. Golfliefhebbers kunnen genieten van een balletje slaan op de vijf verschillende golfbanen in de buurt.

Dankzij de ideale ligging kunt u vanuit de residentie lopen naar de haven en het voetgangersgebied, op 900 meter afstand. Daar vindt u winkels, een markt en restaurants.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 561.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement