Ferox 5 persons


Omschrijving:

Deze woning is gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. In de nabije omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel vindt u recreatiegebied Hitland. Hier kunt u wandelen en fietsen door het boslandschap en weilanden, maar ook langs de IJssel. In de omgeving van het park kunt u genieten van zowel de rust als de mooie drukke stad. Op het park kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad met kinderbad, een speeltuin met toestellen, jeu de boules en een voetbalveld. Verder is er een restaurant, een cafe/bar en een snackbar. Ook vindt u vlakbij het park een manege.

Wat Nieuwerkerk aan den IJssel uniek maakt, is het prachtige recreatiegebied Hitland met zijn steenovens. Hier fiets en wandel je door het bos, de weilanden met veel vogelsoorten en veengebieden. Ook ontdek je er elementen uit het verleden; veenputten, wielen, watermolens en sloten uit het oude polderlandschap. Ontdek de rijke geschiedenis van de steenovens en bezoek de markt. Er is een wandelevenement (Wandelvierdaagse) wat hier altijd een groot feest is. Verder is een bezoek aan de traditionele vlooienmarkt en de Hollandse IJsselrit voor oldtimers iets wat je gezien moet hebben.

Hier vindt u de rust van het platteland, terwijl steden als Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda op korte afstand te bereiken zijn. Ook is er een winkelcentrum, zijn er diverse bezienswaardigheden en is de boulevard op korte afstand.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 374.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement