Garden apartment


Omschrijving:

Dit toeristische complex staat in het hart van Toscane Maremma, heel dichtbij de natuur. Het is een paar kilometer van de Golf van Follonica van de kust waar u kunt genieten van en bewonderen de spectaculaire stranden van Calaviolina en Cala Martina. Het is ook niet ver van de toeristische middeleeuwse stad Scarlino en de haven van Puntone. In het algemeen is dit een n bijzondere omgeving  met talloze natuurlijke bronnen zoals een wijngaar van “Monteregio di Massa Marittima” wijnroute met mogelijkheden voor het organiseren van excursies voor het bezoeken van wijnmakerijen.  
Dankzij de strategische positie, is dit een ideale oase, vanaf hier kunt u genieten van een breed aanbod van dagtochten zoals archeologie, architetuur, geschiedenis, landschappen, eenvoudige nieuwsgierigheid voor een unieke ervaring in een mooi land. Binnen een paar minuten bereikt u het mooie Massa Marittima met de mooie kathedraal, musea, historische gebouwen of de Etruskische necropolis in Populonia, Vetulonia, Roselle of wat dacht u van een trip naar het eiland Elba?   
Daarnaast kunt u hier eenvoudig de belangrijke historische steden van Toscane bezoeken tijdens een dagtocht zoals naar Firenze, Siena, San Gimignano, Volterra en Pisa.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 400.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement