Granja


Omschrijving:

Geniet van uw eigen idylle op het platteland van Mallorca en ontdek de schoonheid en het comfortabele huis voor een onvergetelijke vakantie ervaring.    

De accommodatie bestaat uit twee verdiepingen met een oppervlakte van 160m2. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping, er is airconditioning en we kunnen op verzoek ventalitoren plaaten.  Er zijn twee badkamers, een met douchecabine en een met bad.   

Het huis heeft een rustieke en landelijke sfeer. Ga lekker zitten en ontspan, in de woonkamer staat een comfortabele bank waar u een goed boek kunt lezen, satelliet televisie kijken, een dutje doen.  In de woonkamer is een schoorsteen voor de kille  avonden. Het eetgedeelte is onderdeel van de woonkamer.  Er staat een tafel met stoelen voor zes personen. De aparte keuken is compleet ingericht. Er zijn genoeg parkeerplaatsen voor drie auto's voor het huis, niet overdekt. Huisdieren zijn welkom.   

Er staat een barbecue voor gezellige tuinfeestjes, het terras is ingericht met tafel en stoelen. Neem een frisse duik in het zwembad, ontspan met uw kinderen in de tuin. Het gazon heeft een oppervlakte van 50m2. Het eigen zwembad heeft een afmeting van 9x4m. U zult zeker genieten bij het zwembad op een van de ligstoelen, de perfecte plek voor zonaanbidderes en voor hen die van rust en privacy houden onder de zon van Mallorca. Vanaf het terras geniet u van een mooi uitzicht over het platteland en de bergen.  

Het terrein heeft een oppervlakte van 1500m2 en wordt al vele jaren gebruikt voor agrarische activiteiten. De voormalige eigenaaras waren boeren en u vindt hier nog zichtbare bewijzen van deze activiteiten. Dichtbij huis vindt u schapen, konijnen, kippen, diverse boomsoorten zoals amandelbomen.

Ongeveer 2,5kkm van het huis ligt de stad Inca. Hier vindt u een benzine station, ziekenhuis, apotheek, talloze restaurants en winkels, supermarkten.   

Als u Inca uitrijdt richting Lluc passeert u Selva en daarna rijdt u door een ballei, daar ligt het dorp Caimari.  Daar  zijn wat bars met een goede sfeer, zeker tijdens de nacht van 16 en 17 augustus, als de jaarlijkse dorpfsfestiviteiten gehouden worden. De stad is beroemd vanwege de goede olijfolie, die hier wordt geproduceerd. Bij de olijfolie molen La Tafona kunt u het het hele proces van olijfolie maken volgen. Daarnaast is hier ook een goed restaurant.
De volgende stranden liggen in Puerto de Pollenca en Puerto de Alcudia. U rijdt hier in een klein half uur naar toe. Op het westen van het eiland ligt de geweldidge bergrug van Serra de Tramuntana, met heel veel mooie plekjes zoals de beroemde kleine baai La Calobra.  

Attentie:  De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1141.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement