I Comfort 5-person


Omschrijving:

Parc de IJsselhoeve bevindt zich in Nieuwerkerk aan den IJssel. In de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel vind je het recreatiegebied Hitland. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen door het boslandschap en weilanden, maar ook langs de IJssel. In de omgeving van het park kunt u genieten van de rust en de mooie drukke stad bezoeken. Op het park kun je genieten van het verwarmde buitenzwembad met kinderbad, een speeltuin met speeltoestellen en een voetbalveld. Er is ook een restaurant, een cafe - bar en een snackbar. Daarnaast vind je vlakbij het park een manege.

Wat Nieuwerkerk aan den IJssel uniek maakt, is het prachtige recreatiegebied Hitland met zijn steenovens. Hier fiets en wandel je dwars door het bos, de weilanden met vele vogelsoorten en veengebieden. Ook ontdek je er elementen uit het verleden; veenputten, wielen, watermolens en afwateringssloten uit het oude polderlandschap. Ontdek de rijke geschiedenis van de steenovens en bezoek de markt. De vierdaagse avond is hier altijd een groot feest. Verder is een bezoek aan de traditionele vlooienmarkt en het Hollandse IJsselrit voor oldtimers iets wat u moet hebben meegemaakt.

Parc de IJsselhoeve bevindt zich in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier vindt u de rust van de natuur, terwijl steden als Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda binnen handbereik zijn. Verder is er een winkelcentrum, zijn er diverse bezienswaardigheden en is de boulevard op korte afstand.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement