Jardins de la Cote d'Opale 2p 2p


Omschrijving:

Stel je de stijlvolle allure van Le Touquet voor, tegen een achtergrond van natuurschoon en de stranden van de Cote d'Opale.

Deze prachtige residentie, versierd met zachte pastelroze bekleding, ligt aan de rand van het bos in een uitgestrekt landschapspark, met uitzicht op de Canche-vallei. Het ligt in Le Touquet, vlakbij de renbaan en het centrum voor paardrijden.

De appartementen in de residentie hebben een eigentijdse inrichting met lichte pasteltinten, wat een gezellige en rustige sfeer creeert. Elk appartement heeft een klein balkon met een prachtig uitzicht op de tuin.

Ongeacht het seizoen nodigt ons verwarmde binnenzwembad met glazen dak je uit voor een verfrissende duik, of je kunt kiezen voor ontspanning op een ligstoel in het solarium. Als je de voorkeur geeft aan een actieve vakantie, maak dan gebruik van onze tennisbaan of begin aan een leuke paarden- of fietstocht. Voor de kleintjes is er een goed uitgeruste speeltuin voor eindeloos speelplezier.

Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik, met het strand en de winkels gemakkelijk bereikbaar met de fiets.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 511.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement