L'Amara app. 3p6p S


Omschrijving:

Uw residentie in een volledig autovrij resort.

Genesteld aan de voet van een klif, omgeven door bergen en aan de rand van het bos, onthult de residentie L'Amara Premium het adembenemende landschap van de Morzine-vallei. Het ligt op het zuiden om ervoor te zorgen dat het licht de zeer ruime appartementen binnenvalt.

De vijf gebouwen van de residentie zijn met elkaar verbonden door verwarmde wandelpaden, wat betekent dat je er tussen kunt lopen zonder naar buiten te hoeven. De residentie biedt een uitzonderlijk uitzicht op de vallei. Het interieur van de residentie maakt gebruik van hout en traditioneel gebeeldhouwd metselwerk, waarbij zowel oude als nieuwe stijlen worden gecombineerd. Ontworpen met uw comfort in het achterhoofd, zijn warme kleuren gebruikt om het interieur een chaletgevoel te geven, waardoor de accommodatie uitnodigend en gezellig is.

Wanneer u even wilt ontspannen, ga dan naar de sauna en hamam in ons wellnesscentrum. Dan kunt u uw ontspanning voortzetten in onze Deep NatureĀ® spa. Ga comfortabel zitten in een buitenbubbelbad en aanschouw de groene bergen van Avoriaz. Gelukkige dagen! Bij de residentie kunt u een duik nemen in ons verwarmd binnenzwembad. Kinderen kunnen spelen in de speelruimte bij de receptie of in de creche in de residentie.

Je zult houden van:
De luxe van een 5-sterren residentie met ruime appartementen.
Het verwarmde binnenzwembad, de Deep NatureĀ®-spa en de hot tub buiten.
De diverse activiteiten, kinderclub en Aquariaz bevinden zich op het resort.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 884.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement