Landhuis 5 person


Omschrijving:

Een deel van de accommodaties ligt aan het water in een prachtig park, dat wordt omgeven door bossen. De oude binnenstad van Lichtenvoorde ontstond eerder in een kasteel, en is nu een gezellige plek met een eigen karakter. U vindt hier tal van leuke winkeltjes met streekproducten en u kunt genieten van de lokale cultuur op een van de gezellige terrasjes. De nostalgie van Lichtenvoorde en de rust van het park zullen de lichtpuntjes zijn van uw welverdiende ontspanning.

De omgeving biedt alles wat je maar kunt wensen. Ontspanning op het park en volop mogelijkheden om je actief te vermaken in een waterrijke omgeving. Op het park kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Belangrijkste attracties van dit park:
- Bij het water
- Natuur
- Varen
- Cultuur
- Winkelen
- Catering en bruisend nachtleven
- Tal van bezienswaardigheden in de directe omgeving.
Deze locatie is een vakantiepark in ontwikkeling, dus er vinden bouwwerkzaamheden plaats. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.
De werken kunnen duren tot het hoogseizoen 2021. Tijdens de meivakantie en feestdagen hopen we dat het rustig zal zijn op de parken, zodat gasten echt kunnen genieten van de welverdiende vakantie.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 241.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement