LES 2 ALPES Chalets Alexandre


Omschrijving:

Ideaal gelegen in Les 2 Alpes, net achter Place de Venosc, Chalet Chartreuse en Chalet Alexandre zijn twee prachtige individuele chalets dicht bij elkaar en bieden gezellige en warme accommodatie van een goede standaard. Deze chalets zijn ingericht in een traditionele stijl en bieden een ruime (maximaal 15 personen per chalet) en comfortabele omgeving voor uw skivakantie met een groep vrienden of voor familiereunies.

Gelegen tussen de Noordelijke en Zuidelijke Alpen, werd het beroemde skigebied Les 2 Alpes in 1946 gebouwd op de voormalige bergweiden van de dorpen Mont de Lans en Venosc.
Les 2 Alpes heeft een speciaal onthaal voor gezinnen dankzij het label Family Plus en het resort zorgt voor de klanten. Het heeft het Quality Tourism Label verdiend. Het zal ook de gelegenheid zijn om te genieten van activiteiten en amusement met familie of vrienden. U kunt tijdens uw skivakantie uw auto laten staan en het resort Les 2 Alpes te voet of met de gratis pendelbus verkennen.
Dynamisch, sportief en trendy, Les 2 Alpes geniet een internationale reputatie als het grootste gletsjerskigebied van Europa. Met natuurlijke sneeuwgarantie gedurende het hele seizoen, dankzij de gletsjer die uitmondt op 3600 meter hoogte en een uitzonderlijk skigebied, is Les 2 Alpes een waar paradijs voor alle liefhebbers van nieuw skien!Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 4002.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement