Les Alpages de Reberty 2p6p Vue Montagne


Omschrijving:

Breng uw wintervakantie door in het comfort van onze residentie hoog boven Les Menuires. Onze accommodatie bestaat uit vier traditionele Savoyaardse chalets en is ontworpen om te harmoniseren met de bergomgeving. De uitstekende locatie zorgt voor gemakkelijke ski-in en ski-out toegang, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het uitgestrekte skigebied Les 3 Vallees.

Ontdek een ruim appartement in chaletstijl, versierd met hout als primair decoratief materiaal, waardoor een rustgevende en rustige sfeer ontstaat voor uw toevluchtsoord. Verleng de verwennerij door te profiteren van onze Deep NatureĀ® spa, waar wij ervoor zorgen dat u goed verzorgd wordt.

Dompel jezelf onder in de zuivere Alpenlucht door de geneugten van de wintersport en apres-ski-activiteiten te omarmen die door het resort worden aangeboden. Na uw inspanningen kunt u heerlijk ontspannen in ons verwarmde binnenzwembad, de hamam, de sauna, de fitnessruimte of de ontspanningsruimte.

Wij geloven in het maximaliseren van uw vakantie-ervaring en we hebben aan elk detail voor uw kinderen gedacht. Laat ze blijvende herinneringen creeren bij Kids Ski, waar ze samen met anderen een week lang kunnen genieten van skilessen, lunch en entertainment.

Voor uw gemak kunt u materiaal huren in de SkisetĀ®-winkel, gunstig gelegen in de residentie.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 725.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement