Les Tamarins Studio 3p


Omschrijving:

Uw premium residentie, Les Tamarins
De Tamarins premium residentie staat in een rustige wijk bij de zee in het Sainte Anne vakantiedorp op de Pointe du Helleux, tussen Saint Francois en Point a Pitre in Guadeloupe.
Dit gebied ligt vijf minuten van de receptie en huisvest tevens een nieuw gebouwd spa met thermale theeselectie en fitnessruimte. Daarnaast is er een zwembad en strand met voorzieningen.
De meeste van de kortgeleden gerenoveerde appartementen met airconditioning in Les Tamariins residentie bieden een prachtig uitzicht over de zee en u vindt hier top voorzieningen. Diensten van het hotel bestaan ondermeer uit dagelijkse schoonmaak.
Gasten van Les Tamarins hebben toegang tot al de voorzieningen voor ontspanning en amusement in het Saint Anne vakantiedorp, inclusief het grote zwembad, ander strand met voorzieningen, gratis kinderclubs tijdens de schoolvakanties en het hele jaar door voor kinderen van 3-5 jaar oud.
Ontdek de smaken van West Indie in de drie restaurants, snackbar en cocktailbar. U zult hier van genieten.
De rustige ligging van de appartementen, dicht bij de zee, en het deel met behandelingen voor uw welzijn. De gratis kinderen en tienerclubs voor kinderen van 3-17 jaar.
U vindt in het vakantiedorp amusement en activiteiten en een duikcentrum met lessen, deze zijn voor u als gast beschikbaar.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 782.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement