Marina houseboat 3 pax


Omschrijving:

Marina Resort is de ideale keuze voor diegenen die hun vakantie willen doorbrengen in symbiose met de stroom van de rivier de Tag Parliamento, wakker worden met het zachte geluid van golven en ogen en zielen vullen met het adembenemende uitzicht op de groene en blauwe kleuren van de lagune. Een spektakel om samen met uw dierbaren van te genieten, in volledige privacy.

Het resort bestaat uit 29 woonboten die aangemeerd zijn op de pier en 59 woonboten die veilig zijn aangemeerd langs de oevers van de rivier de Tag Parliamento, die gemakkelijk bereikbaar zijn via kades gemaakt van exotisch hout. De pier is omgeven door een unieke, ontspannende natuurlijke context, die nog aantrekkelijker is voor het oog door de lokale waterplanten die de pier in lagunegroen bedekken.
Bevindt zich in de gemeente Lignano Sabbiadoro, op de linkeroever van de rivier de Tag Parliamento, ongeveer 2 km van de uitlaat die als natuurlijke grens fungeert tussen de regio's Friuli Venezia Giulia en Veneto.

Het resort breidt zich uit over een oppervlakte van 120.000 m2, op slechts een steenworp afstand van Parco Zoo Punta Verde in Lignano Riviera, en op slechts 2.500 meter van het strand en de stadscentra van Lignano Sabbiadoro en Bibione.
Het is een exclusief toeristenoord, geheel samengesteld uit woonboten, geinspireerd op Nederlandse en Canadese drijvende dorpen. De gasten kunnen ervoor kiezen om in de droge jachthaven of in het jachthavenresort te verblijven. De eerste maakt het mogelijk om op het land te verblijven, terwijl de laatste op het water is.

De woonboten in het water liggen aangemeerd langs de oevers van de rivier de Tag Parliamento en geven hun gasten de mogelijkheid om op het water te wonen, terwijl ze genieten van het prachtige, ontspannende landschap.

Diensten aangeboden door het resort:
Het park beslaat een oppervlakte van 450 m² water en bestaat uit een zwembad voor volwassenen (130 cm diep), een kinderbad met waterspelletjes (20 tot 50 cm diep) en een wellnessruimte (90 cm diep).

In de wellnessruimte zal de hydromassage uw lichaam knuffelen en een aangenaam gevoel van ontspanning geven; cervicale fonteinen laten de spanningen van hoofd, nek en schouders los en brengen je naar een parallelle dimensie.

De gemeenschappelijke groenzone is uitgerust met een multifunctioneel kunstgrasveld (minivoetbal, volleybal, basketbal en tennis). Een ruimte waar de jeugd gezellig kan kletsen en sportliefhebbers allerlei disciplines in de open lucht kunnen beoefenen.

Voor de jongere gasten hebben we een speeltuin in de schaduw en themaglijbanen.

Er is een ruimte uitgerust met een prieel en barbecue om een heerlijke lunch of een smakelijk gegrild diner te bereiden.

Alle gasten hebben recht op gratis strandservice (een parasol en twee ligbedden voor elke woonboot) op het strand van Lignano Riviera.
Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement