Mobil homes Kerleyou 6p


Omschrijving:

Douarnenez, gelegen in Bretagne, is een kleine havenstad met 4 havens en biedt de unieke sfeer van zijn bruisende dokken, mooie vissershuizen en kleine straatjes.

In een aangelegd park van meer dan 3,5 hectare, gelegen in Douarnenez in Bretagne, ligt de gezinsvriendelijke camping Kerleyou op slechts 1,5 km van het prachtige strand van Sables Blancs, in een idyllische landelijke omgeving. Winkels en voorzieningen zijn dichtbij en wandelaars zullen de directe toegang tot de kustpaden (de GR34) waarderen. Een ideale keuze voor gezinsvakanties met ter plaatse aanwezige vrijetijds- en sportfaciliteiten, een overdekt en verwarmd zwembad om bij elk weertype van een frisse duik te kunnen genieten en een bakker die voor u klaarstaat. Een animatiezaal met TV en tafelvoetbal staat ter beschikking van de gasten.

Tot uw beschikking : Wasfaciliteiten (tegen betaling), Verhuur van BBQ, Overdekt, verwarmd zwembad, Kinderspeelplaats, Petanque terrein, Volleybal & honkbalveld, Ping pong, Parkeren (1 plaats per accommodatie)Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 439.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement