Nature Cabin 5 p.


Omschrijving:

Een lange vakantie of een weekend of midweek aan het kabbelende riviertje De Regge is een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de regio Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele excursies. Een dagje uit met de kinderen is geen probleem, want in de buurt zijn diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, de Koningin Julianatoren en de Waarbeek.

De accommodaties van dit park bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. Je wordt overspoeld met comfort. U kunt kiezen voor stacaravans, chalets of Regge Hooibergen (Reggehooibergen) met privesauna, van 2 tot 8 personen.

Bovendien wordt op dit schattige vakantiepark alles in het werk gesteld om uw vakantievreugde te vergroten. Elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met dagelijks interactief theater, de wekelijkse familiebingo, sport en spel en nog veel meer. En niet te vergeten: het pas gerenoveerde zwembad met leuke waterjets.
Gedurende de maanden mei, juni en van begin september tot half september is er animatie voor de allerkleinsten.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 766.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement