Normandy Garden 6p. House


Omschrijving:

Op twee uur van Parijs, vlakbij de stranden van Deauville, Cabourg en Villers-sur-Mer, ligt de dorpsclub in het hart van het Pays d'Auge, op een prachtig heuvelachtig gebied van 12 hectare, en zijn huizen en appartementen een typische Normandische architectuur.

De dorpsclub bestaat uit acht districten:
- De wijk Garden Club, bestaande uit gelijkvloerse VIP-huizen met terrassen, strekt zich uit achter het centrum van het dorp en omvat de receptie, de bar, het restaurant, de minimarkt en de zwembaden.
- De wijk Pommeraie ligt dicht bij de ingang van het dorp. Het bestaat uit VIP-duplexwoningen met gevelbekleding en houten terrassen.
- De wijk Hameau, onlangs gerenoveerd, biedt appartementen met balkon of loggia en vrij uitzicht op het Normandische bosrijke landschap.
- De districten Cote Fleurie en Cote de Nacre, Pays d'Auge, Bessin en Bocage bieden aangrenzende huizen met tuin en terras met uitzicht op het Normandische beboste landschap (behalve Bocage met grote balkons).

Er is een kleine supermarkt op het terrein en een specialiteitenrestaurant met uitzicht op het zwembad.
Het zwembadgedeelte bestaat uit een overdekt zwembad en een verwarmd buitenzwembad en de dorpsclub is ook uitgerust met een sauna en een hamam.

Je zult het waarderen
Een dorpsclub in Normandie, vlakbij Deauville, Honfleur en Cabourg.
Overdekt en verwarmd zwembad, tennisbanen en overdekte speeltuinen.
Clubs voor kinderen en tieners van 3 tot 17 jaar.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 626.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement