Oak Lodge I 4 people


Omschrijving:

Chaletpark is gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar en midden in de bijzondere natuur. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

Dit park ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit Nationale Park kun je 's ochtends de herten zien rennen, met een beetje geluk steenmarters en dassen observeren en 75 soorten vogels spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook nordic walking-routes. Dit park is prachtig ruim opgezet en biedt u de rust, ruimte en rust van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route voert je door een andere periode uit de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2.000 borden met feiten uit het betreffende jaar.

In de omgeving is er een scala aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Wie wil shoppen of uitstapjes wil maken kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km).Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 459.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement