Presqu'Ile de la Touques 3p6 Vue harbour


Omschrijving:

Halverwege tussen Deauville en Trouville verenigt het schiereiland Touques alle bezienswaardigheden van Normandie: de charme, de rust en de stilte van een regio met een geheel eigen karakter, een gevoel van vrijheid dat binnenwaait met de wind van de zee, een rustig levenstempo .

Hier is ontspanning heilig. U kunt kiezen tussen een behandeling op maat in de Algotherm-spa of het verwarmde binnen- en buitenzwembad, de sauna en de hamam, die het hele jaar door gratis toegankelijk zijn (rechtstreekse reservering bij de spa vereist). Ondertussen kunnen uw kinderen zich vermaken in het peuterbad of de speeltuin. Alles is ontworpen met uw welzijn in gedachten.

Onze residentie draagt trots haar vijf sterren en beschikt over de vakwerkstijl die typerend is voor de regio. De sfeer aan zee vindt u ook terug in uw lichte en functionele appartement, ingericht in blauwtinten en doordrenkt met Normandische elegantie. Ontspan zoals u zelden kunt, zittend op uw balkon of terras, genietend van de zon en uitkijkend over de haven, de tuinen of het zwembad.

Je zal houden van:
-ideale locatie om te genieten van de charmes van zowel land als zee
- Verwarmd binnen- en buitenzwembad met jets
- Hammam en sauna inbegrepen en spa (tegen betaling)
-Strand in de buurt met het label Blauwe VlagWebwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1219.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement