Residence les Alcyons 3p 6/8p


Omschrijving:

Ideaal gelegen op het puntje van de Medoc, tussen de monding van de Gironde en de oceaan, ligt Les Alcyons bij Verdun sur Mer. Deze schitterende bestemming is rijk aan varierende landschappen, zoals moerassen, bossen, stranden en duinen. Kom langs en ontdek dit kleine paradijs op aarde. Fiets of wandel over de vele paden in de omgeving.
Hier kan je met uitzicht op de natuur heerlijk tot rust komen, of jezelf juist onderdompelen in allerlei activiteiten. In de buurt van Les Alcyons vind je bijvoorbeeld een surf-, duik-, zeil- en fietsverhuur.
Voor cultuurliefhebbers zijn er een aantal indrukwekkende vuurtorens, waaronder de bekende Cordouan toren. Vanaf de residentie kan je ook een wijntour door de vele gezellige dorpen en velden nemen. De prachtige blokhutten en ambachtelijke wijnen van Vieux Port aux Huitres zijn ook zeker het bezoeken waard.

De Les Alcyons residentie ligt op 400m afstand van het dorp, 800m afstand van het Estuaire-strand en 2.5km van de oceaan. In het dorp vind je alle benodigdheden voor een fijn verblijf: wasserette, kranten, slager/catering, apotheek, restaurants, pizzeria en een wijnboer.

De residentie bestaat uit menig gebouwen van een verdieping rondom een groot verhit buitenbad met kinderbad. Er zijn drie appartement-types: de studio voor twee personen, het 2 kamer appartement voor 6 personen en het 3 kamer appartement voor 8 personen.

Buiten in het park van de residentie wordt het volgende aangeboden:
- Jeux de Boule
- Speeltuin
- Beach volleybalveld
- Gratis omheinde buitenparkeerplaats.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 621.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement