Residence Samoens 3p6p Famille +


Omschrijving:

Belangrijke COVID-informatie
Terugbetalingsgarantie, gezondheidsprotocol met Bureau Veritas, speciale verbeterde pandemie/epidemie annuleringsverzekering om alle gevaren in verband met Covid-19 te dekken, alles wordt gedaan om de veiligheid en rust van vakantiegangers te garanderen zonder het belangrijkste te vergeten: de beroemde Club , dankzij de Anim'mmv-teams, gepassioneerde bergexperts, die glimlachen en onvergetelijke buitenactiviteiten beloven voor het hele gezin!

Sanitaire maatregelen:
Vanwege de huidige gezondheidssituatie heeft mmv beschermende maatregelen genomen waardoor onze dienstverlening schaalbaar is doorontwikkeld en aangepast aan de geldende gezondheidsmaatregelen. Om ze te ontwerpen en in te stellen en ter plekke te controleren op juiste toepassing, gaf mmv opdracht aan Bureau Veritas, de Europese leider in certificering.

Uitzonderlijke annuleringsvoorwaarden:
Compensatie gegarandeerd door overheidsmaatregelen: details in paragraaf IX van de AV.
Belangrijke COVID-informatie
Terugbetalingsgarantie, sanitaire maatregelen met Bureau Veritas, alles wordt in het werk gesteld om de veiligheid en gemoedsrust van wintervakantiegangers te waarborgen. Zonder het belangrijkste te vergeten: de beroemde Club-ervaring, dankzij de Anim'mmv-teams die gelach en onvergetelijke buitenactiviteiten beloven!

In december 2021 opent de gloednieuwe Residence Club de deuren in dit prachtige resort. Het is ideaal gelegen dicht bij de pistes en skiliften, in het hart van de wijk Clarines. Om een clubvakantie en onafhankelijkheid te combineren, ontdekt u de comfortabele appartementen met een zorgvuldige inrichting zodat u zich thuis voelt in het hart van de besneeuwde bergtoppen. Het Clarines-team verwelkomt u zodra u aankomt in een grote, gezellige lounge waar u elkaar zult ontmoeten bij de open haard voor After Ski Gourmands of aan de bar voor gezellige momenten. Dompel jezelf onder in de warme sfeer, adem en waardeer de schoonheid van de plek op het aangename terras, ideaal om te wandelen. Het verwarmde binnen- en buitenzwembad met whirlpools, de Aquarelaxing-ruimte met sauna, hammam en massageruimtes garanderen echte momenten van ontspanning

Deel aan de Club-kant momenten die plezier en gelach combineren dankzij de beste bergactiviteiten! Vertrouw uw kinderen toe aan de Kids en Teens Clubs die aan hen zijn gewijd, zodat ze nieuwe vrienden kunnen maken, het activiteitenprogramma op maat kunnen ontdekken en kunnen profiteren van de ondersteuning tijdens skilessen door de Anim'mmv! De Kids Clubs verwelkomen uw kinderen van 4 tot 10 jaar oud overdag en 's avonds rond een leuk en educatief programma met vrijetijdsactiviteiten, spelletjes en verrassingen met Frizy en Mo. Tieners ontmoeten elkaar in Squ@t, een ruimte speciaal voor hen ontworpen, met nieuwe leuke activiteiten, feesten en uitdagingen gedurende het hele verblijf!

Voor volwassenen en het hele gezin zijn er activiteiten te ontdekken, met name de Air Board, nachtelijke sneeuwschoenwandelingen, getimede slalom, wandelen.

De troeven van de Club in de Residentie :

- Comfort of Premium appartement
- Vertrek en terugkeer op ski's
- Het verwarmde binnen-buiten zwembad
- Kinderclubs, met activiteitenprogramma's Les Aces de la montagne.
- Begeleiding van kinderen naar de eerste skiles door de Anim'mmv
- Gelukkige tieners ontmoeten elkaar op Squ@t en delen momenten (Entr'Adolescent-borrels, zwembadfeesten, avonden, enz.)
- Nieuwe gezinsactiviteiten: nachtelijke sneeuwschoenwandelen, getimede slalom, wandelen

Houd er rekening mee dat jonge groepen en feesten niet zijn toegestaan.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 545.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement