Sa-Rota One-Bedroom Ap.


Omschrijving:

Dit prachtige appartement is gelegen in een prachtig landhuis uit de 18e eeuw, gelegen in het centrum van het eiland Mallorca. Het huis is omgeven door 28 hectare met vijgen- en amandelbomen. In de omgeving zijn er veel eiken- en dennenbossen. De finca heeft een eigen wijnkelder en watervoorziening. In de tuin vindt u een gemeenschappelijk zwembad en diverse terrassen met tuinmeubilair, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een drankje terwijl u het prachtige landschap van Mallorca bewondert.

Onze rustieke en moderne villa's en appartementen bevinden zich in de oude huizen van dit 18e-eeuwse landgoed. Met houten balken en originele stenen muren, ze zijn allemaal uitgerust met een complete keuken, woon-eetkamer en een eigen terras met panoramisch uitzicht op de vallei.
Sa Rota ligt op een van de meest unieke locaties van Mallorca op Mallorca, omringd door valleien en pittoreske stadjes.

De strategische ligging in het centrum van het eiland betekent dat u een aantal prachtige hermitages, kloosters en heiligdommen kunt bezoeken, zoals Lluc en Randa, waar u kunt genieten van ongelooflijke panoramische uitzichten. Op dezelfde manier kunt u de meest authentieke delen van Mallorca ontdekken dankzij de traditionele feesten en de beroemde markten, zoals Sineu, dat op slechts 7 km afstand ligt.

U kunt ook heerlijke Mallorcaanse wijn proeven in enkele van de bodega's in de regio, zoals Binisalem, of een bezoek brengen aan de nabijgelegen traditionele steden, zoals Sineu en Petra, met hun traditionele architectuur en uitgebreide culinaire keuze.

Volledig aangepast aan de nieuwe anti-Covid-protocollen op het gebied van netheid, heeft het ook een contactloze check-in en beveiligde check-out.



Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement