Sa Vinyota


Omschrijving:

Gelegen in Llubi, in het centrum-noorden van Mallorca, heeft deze mooie woning een zwembad en accommodatie voor 4 personen.
In de goed onderhouden tuin kun je zonnebaden op een van de vijf ligbedden, spelen met je kinderen of afkoelen in het privezwembad met chloor. Het zwembad is 8m x 4m en heeft een diepte tussen 1m en 1,5m. Als je even snel een douche wilt nemen, is er een buitenbadkamer met een douche.

Vanuit de tuin heb je een prachtig idyllisch uitzicht op het platteland en de dieren die er leven, waaronder paarden, geiten en struisvogels. In aanwezigheid van de eigenaar kun je de dieren gaan bekijken. De veranda is ideaal voor een barbecue met vrienden en is een zeer unieke plek omdat het is ingericht met oud plattelandsgereedschap. Bovendien is er een terras met panoramisch uitzicht over het platteland richting de bergen. Afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid kun je verse sinaasappels rechtstreeks van de boom plukken. Dit prachtige huis is omheind en de gasten hebben toegang tot de begane grond, aangezien de bovenverdieping gesloten en onbewoond is.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 840.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement