Secreto


Omschrijving:

Welkom bij dit fantastische appartement voor 6 personen, met gemeenschappelijk zwembad en aan het strand van Oliva Nova.
Het aanraken van de zee, dit gezellige complex heeft zo'n prachtige gemeenschappelijke buitenkant met een groot grasveld en een zwembad. Nadat u erin gezwommen hebt, - het heeft een afmeting van 9x5 m en een diepte van 0,5 tot 1,6 m, en een geintegreerd kinderbad met een afmeting van 2x2 m en een diepte van 0,4 m - hoeft  u alleen maar het complex uit te gaan en u stapt meteen op het zand. Op de terugweg nodigt het priveterras van het appartement u uit voor een lunch of een diner met hartige gerechten.

Het appartement beschikt over een grote woon-eetkamer met tv, een mooie keramische kookplaat, een badkamer met bad, een toilet en drie slaapzalen met een kledingkast. Twee van deze hebben twee eenpersoonsbedden en de laatste een tweepersoonsbed en ruimte om een kinderbedje en een kinderstoel toe te wijzen. Er zijn wasmachine, strijkijzer en strijkplank en een ventilator ook tot uw beschikking.

De accommodatie ligt praktisch op het strand van Oliva Nova. Deze grote urbanisatie biedt alle basisvoorzieningen zoals bars, restaurants, supermarkt, etc., evenals een golfbaan op slechts 2,5 km. We raden u ook aan om een uitstapje te maken, bijvoorbeeld naar het Parque Natural del Marjal of een bezoek aan het historische centrum van Oliva.

Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
Er zijn twee parkeerplaatsen bij de accommodatie.
Het houden van evenementen en huisdieren is totaal verboden.
Het zwembad is het hele jaar geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Houd er echter rekening mee dat de periodes van rust moeten worden gerespecteerd van 14.00 tot 16.00 uur in termen van geluid.

Afstanden
Strand: 0,010 km - Playa de Oliva Nova
Luchthaven: 95.3 km - Valencia
Golfterrein: 2,5 km - Oliva Nova
Gemeente: 0,01 km - Oliva Nova
Treinstation: 17 km - Gandia
Bushalte: 12 km - Oliva
Veerboot: 20 km - Denia
Ziekenhuis: 18 km - Gandia

Toeristenlicentie: AT-47985-VU ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 518.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement