Ses Covetes


Omschrijving:

Welkom in dit mooie huis met zwembad in Petra   

Dit huis met twee verdiepingen heeft een oppervlakte van 200m2 en heeft vier slaapkamers. Het is ideaal voor paren met kinderen en vriendengroepen. Er zijn drie badkamers in het huis. Alle slaapkamers hebben airconditioning.   

Vanaf het terras heeft u toegang tot de gezellige woonkamer waar u kunt ontspannen, een goed boek lezen, surfen op het internet, televisie kijken, biljard spelen. In het aangrenzende eetgedeelte staat een grote tafel met 8 stoelen. De keuken is compleet ingericht , daarnaast vindt u hier een wasmachine, strijkplank en strijkbout.   

De overdekte veranda biedt talloze hoeken voor wat rust. Bij het zwembad staat de barbecue met een kleine keuken met wat borden en bestek. Voor uw kinderen staat er in de tuin een rose  speelhuis. Het eigen zwembad met chloor heeft een afmeting van 7x5m. Alle liefhebbers van zon vinden zes ligbedden in de tuin en nog twee op het terras.  Het gazon is ongeveer 140m2 dus u heeft alle ruimte in de zon. Het terrein is afgebakend. U kunt eenvoudig uw auto parkeren bij de patio van het huis. Het huis staat in het dorp Petra, dus u heeft directe buren.  

Het gebied rond Petra is vooral landelijk met vruchtbare grond en diverse boeren. Het idyllische en glooiende platteland nodigt u uit om rond te kijken, te wandelen, te fietsen, de schoonheid van deze rustige zone ontdekken.  U vindt hier nog steeds windmolens. Het is erg romantisch een wandeling te maken over de smalle paden, langs de koren velden, windmolens en oude boerderijen. Aan de horizon verschijnt  de Puig de Bonany, dit is met 317m de hoogste hoogte van dit gebied. Vanaf hier ziet u een groot deel van Mallorca, te beginnen met de bergen van  Serra de Tramuntana tot aan de Bahia de Alcudia. Daarnaast vindt u hier een kleine kerk , het is hier mooi.  

Waar wilt u naar het strand? Vanaf Petra trekt u heel eenvoudig naar het noorden en zuidoostelijke stranden, tussen 20 - 20 minuten rijden met de auto komt u bij diverse stranden. Voor ons waren de beste stranden; Ses Casetes des Capellans in Can Picafort, het natuurlijk strand Son Serra de Marina, Cala Magraner, Porto Cristo, Cala Morlanda, Portocolom en veel meer.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1043.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement