Studio Le Nautilus


Omschrijving:

Studio Le Nautiqua is een accommodatie aan het strand in Saint-Jean-de-Monts, op 500 meter van het centrum voor thalassotherapie. Het appartement bevindt zich in een gebied waar u activiteiten kunt beoefenen zoals wandelen, fietsen en vissen.

Saint-Jean-de-Monts is de badplaats bij uitstek voor de Vendee met zijn 750 hectare bos, zijn 8 kilometer zandstranden, zijn 4.000 hectare moerassen, 30 kilometer kleine en grote wandelpaden en vooral zijn uitzonderlijke zonneschijn met meer dan 2.300 uur per jaar.
Saint-Jean-de-Monts biedt de mogelijkheid om alle watersporten te beoefenen of te leren, zoals surfen, windsurfen, kitesurfen, vissen te voet of op zee. Voor fietsliefhebbers heeft de Vendee 1.000 kilometer aan fietspaden, het eerste Franse departement. Wij bieden fietsverhuur.
In de buurt kunt u een bezoek brengen aan de beroemde Vendee bourrine (oud huis met rieten dak), het eiland Yeu (per boot), het eiland Noirmoutier en zijn beroemde gois, de kwelders, de molens, het museum van het miniatuurdorp Bretignolles- sur-mer, het dierenpark van Port-Saint-Pere en niet te vergeten de beroemde Puy du Fou met zijn park en zijn bioscoop.
Saint-Jean-de-Monts is ook de gastronomie met de zeevruchten (mosselen, oesters), de vis met de sardine van Saint-Gilles-Croix-de-Vie, de mogette (witte bonen geserveerd als bijgerecht bij de ham van de Vendee ), de prefect en de troupinette voor een typisch Vendee aperitief en natuurlijk de Vendee brioche.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement