Suite di Medici Loft 8


Omschrijving:

Als u op zoek bent naar rust en stilte, een stijlvolle ruimte omringd door mooie dingen en een fantastische locatie in het autoluwe gebied tussen de Dom van Florence en het Uffizi, dicht bij de buitengewone high fashion winkels, culturele en artistieke plaatsen, uitgaansgelegenheden en de beroemde bars en restaurants, dit appartement is precies wat u zoekt!

Medici Loft Suite is een elegant appartement van ongeveer 150 vierkante meter dat is verdeeld over een niveau en biedt 3 slaapkamers, 2 complete badkamers, woonkamer en keuken voor in totaal 8 bedden.
Extreme aandacht voor detail, ruimte en inrichting maken het tot een authentiek voorbeeld van de weelderige en uiterst comfortabele stijl van het Florentijnse hoge leven. Versierde plafonds, muren met lichte cremekleurige sponzen, parketvloeren, decoratieve wandtapijten en meubels in perfecte renaissancestijl uit de Medici-periode.


Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een historisch gebouw en is bereikbaar met een lift.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1750.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement