Sunflower Villa


Omschrijving:

Een verblijf in deze landelijke villa moet u echt meemaken! Deze prachtige villa ligt centraal in een leuk en typisch dorpje, dat wordt omgeven door meren en zonnebloemen. 's Morgens kunt lopend knapperig vers brood halen bij de winkel die een centrale rol in het dorp speelt. U kunt er niet alleen de basisboodschappen halen, maar ook een kopje koffie drinken. En 's avonds komen er mensen uit het dorp een biertje nuttigen.

U kunt heerlijk wandelen in de omgeving van het dorp, en al wandelen kunt u ook de bergen in.

Op 5 kilometer afstand ligt Provadija. Het is niet alleen een historisch burchtstadje, maar ook de oudste stad van Europa! Overdag kunt u in dit levendige stadje rondwandelen, en 's avonds kunt u er erg goed eten, tegen zeer kleine prijsjes. Zoekt u iets meer vertier, dan is de stad Varna (50 km) heel aantrekkelijk. Deze grote stad staat bekend om een schitterende zeetuin, een boulevard met sfeer en een stadsstrand. 

Vanuit zowel Brussel als Amsterdam zijn er rechtstreekse vluchten naar Varna. Ook kunt u vanuit Duitsland (Dusseldorf, Bremen of Keulen) goedkoop rechtstreeks naar Varna vliegen.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 299.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement