Terrazas Costa del Sol 3p 6


Omschrijving:

Kenmerken
Het beste van het vakantiepark

Gelegen aan de Costa del Sol, op 50 km van Marbelle, is dit domein gebouwd als terras in de typische stijl van een Andalusisch dorp. Op die manier heeft u een vrij uitzicht over de Middellandse Zee...
Gelegen aan de Costa del Sol, in Andalusie, op 50 km van Marbella.
Ruime en comfortabele appartementen, voorzien van terras.
Animatieclubs voor kinderen en tieners van 3 maand tot 18 jaar.

Het beste het van de streek

GOLF: de Costa del Sol, ook wel Costa del Golf genoemd, is een geprivilegieerde golfregio. Een indrukwekkend aantal zeer goed onderhouden parcoursen aan zee en in het binnenland, die dankzij het zachte klimaat het hele jaar door geopend zijn, maakt de regio aantrekkelijk voor liefhebbers van deze sport.

Reserveer uw activiteiten bij de receptie. Er zijn voorkeurstarieven voor klanten van Pierre & Vacances.

STRANDCLUB:
Beachclub van Sotogrande 'Cucurucho'
Prachtige strandclubs direct aan de Middellandse Zee met uitzicht op Gibraltar en de haven van Sotogrande met zijn 4 zwembaden, 11.000 m² gazon, ligstoelen en parasols, bar, restaurant, cafetaria, boetiek, vestiaires, sauna, speelzaal en tv-salon met open haard.

SPA :
Elysium Spa Sotogrande
Thermenruimte, watercircuits en een grote keuze aan behandelingen en activiteiten in het kader van schoonheid en gezondheid.

TENNIS:
Sotogrande Raquet Centre: modern complex met 3 tennisbanen, 4 frontenisbanen en 9 padelbanen. Padel- en tennisschool voor alle niveaus.

PAARDRIJDEN:
Sotogrande HipicaWebwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 549.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement