Type B comfort, five people


Omschrijving:

Een heerlijk chalet op het gezellige familiepark Bonte Vlucht. Van dit nieuwe type staan er vijf bij elkaar op een boskavel, waardoor ook grotere gezelschappen er gezamenlijk een gezellige vakantie kunnen beleven. De omgeving van Doorn op de Utrechtse Heuvelrug is een prima plek om helemaal tot rust te komen. Maar ook is het een uitstekend vertrekpunt voor actieve ontspanning. In de zomermaanden heeft iedereen een spetterende vakantie in het verwarmde openluchtzwembad en het peuterbadje. Ook kun je lekker lui liggen op de zonneweide met zonnebedden. In het hoogseizoen vermaakt het recreatieteam de gasten met een leuk en gevarieerd programma.

Er is nog veel meer te beleven op het park: tennissen op de all-weather baan, de kogels laten rollen op de jeu de boulesbaan, ballen op het sportveld of op de toestellen spelen in de speeltuin.

Er is veel gezelligheid in het restaurant/kantine, die alleen in het winterseizoen gesloten is. Daar kun je niet alleen van een snack, maar ook van een een lekkere maaltijd genieten. Je kunt er terecht voor een drankje aan de bar of een partijtje poolbiljart of darten. Het is ook goed toeven op het royale terras met zon tot in de late middag, en waar je kunt uitkijken over het zwembad en de speeltuin. En 's avonds worden er ook leuke thema-avonden georganiseerd met o.a. kaarten en bingo.

Rond het hoofdgebouw, in het restaurant en op het terras is Wi-Fi aanwezig om af en toe op het web te surfen of de social media te volgen.
Op het park is veel informatie over leuke fiets- en wandelroutes in de omgeving. Je kunt er fietsen huren om op je gemak de prachtige omgeving van het Nationaal Park te ontdekken. Heidevelden, stuifzanden en uiterwaarden zijn het decor waarin verschillende diersoorten leven: zoals reeen, dassen, eekhoorns en talloze vogelsoorten.

Voor leuke uitstapjes met het hele gezin kun je leuke attracties bezoeken zoals het Luchtvaartmuseum, de Utrechtse Domtoren, Ouwehands Dierenpark in Rhenen of Dierenpark Amersfoort.

Zakelijke boekingen zijn niet toegestaan.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement