Villa Vagnini


Omschrijving:

Halverwege tussen Pesaro en Fano, tussen de prachtige groene bossen en weelderige heuvels can de Marche, staat deze schitterende villa, een charmant stenen landhuis for mensen die van ultieme rust en vrede houden.
Het is een zorgvuldig gerestaureerd landhuis voorzien van alle comfort met een adembenemend uitzicht over de baai van Pesaro. Het heeft 10 bedden verdeeld over 4 slaapkamers, plus 2 extra bedden en een privetuin voor exclusief gebruik.
De landelijke inrichting en elegante meubilering maken een rustieke edoch verfijnde indruk. Het huis heeft een gezellige atmosfeer die iedere rust- en natuurliefhebber verwelkomt. Ook ligt het huis slechts 10 tot 15 minuten per auto van allerlei indrukwekkende bezienswaardigheden vandaan. 
De villa heeft een omheinde privetuin met veel groen, betegelde terrasjes, tafels, stoelen, parasollen en zonnebedden.
Het gemeubileerde terras leent zich perfect voor een buitenmaaltijd. Hier kunt u van de schaduw, een koele zeebries en het zinderende uitzicht over de baai genieten.
Er staat ook een barbecue en een houtoven klaar.
De tuin is omgeven door perkjes met seizoensgroenten. Deze mogen gasten naar hartenlust plukken. Ook ligt er een prachtige wijngaard langs de oprijlaan.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 1225.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement