Village Le Rouret 2p4p Ap Standard


Omschrijving:

Het vakantiedorp Le Rouret, genesteld in het natuurpark Monts d'Ardeche, op een uitgestrekt resort van 80 hectare, biedt een rustig en weelderig toevluchtsoord. Met zijn charmante klokkentoren, voetgangerspaden, pastelkleurige bouwwerken en een 19e-eeuws kasteel weerspiegelt het de allure van de Ardeche, geroemd om zijn zonneschijn, pittoreske landschappen en traditionele landelijke levensstijl.

Terwijl het dorp een rustig levenstempo handhaaft, bruist het van de activiteit. Hier wachten waterlekkernijen, met vijf buitenzwembaden, twee pierenbaden en een ontspannen rivier voor drijvende ritjes: een perfecte manier om af te koelen na een zonnebad op een ligstoel!

Terwijl u geniet van de momenten in het leven, heten wij kinderen en jongeren van 3 maanden tot 15 jaar van harte welkom via onze baby- en kinderclubs. De kleintjes genieten van leuke activiteiten, terwijl tieners samenkomen in Le SpOt, de ultieme ontmoetingsplaats. Voor de meer avontuurlijke zielen: ontdek spannende wateractiviteiten zoals canyoning, kanoen, kajakken, of ga de lucht in met paragliden, via ferrata, klimmen en meer.

Vergeet onze manege, de bowlingbaan en de dorpsbioscoop niet. Na een dag vol avonturen of rustige ontspanning is het genieten van een heerlijke maaltijd in een nabijgelegen restaurant altijd een bevredigende ervaring. Het centrale restaurant van het dorp serveert traditionele gerechten voor kinderen, en in juli/augustus is er een afhaalmogelijkheid beschikbaar voor snelle hapjes.

Dit prachtige dorp heeft met trots de Green Key-eco-certificering, doet dienst als LPO-toevluchtsoord (Liga voor de Bescherming van Vogels) en wordt omgeven door een beschermd natuurreservaat van 12 hectare in 2021.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 466.00
 

©2024 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement