Villetta Medium Verdello


Omschrijving:

Ons resort is gelegen in San Vincenzo (LI), aan de Etruskische kust, op enkele kilometers van de Golf van Baratti. Vanaf deze prachtige bevoorrechte positie kunt u enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Toscane bekijken. Tijdens uw vakantie mag u de kans niet missen om middeleeuwse dorpjes zoals Suvereto, Castagneto Carducci, Bolgheri, Campiglia Marittima of artistieke steden zoals Pisa, Siena, Florence te bezoeken.

Ligbedden, parasols en een solarium om u alle comfort te bieden die u wenst. U kunt genieten van het landschap terwijl u op de ligstoelen bij het zwembad ligt en de energie van ons land inademen: de kleuren, geuren en sfeer zullen uw blik vangen en u magische momenten laten beleven.
Niet ver van de zwembaden vindt u de poolbar, gastvrij en functioneel, een ideale plek voor een verfrissend drankje of een lekker ijsje, genietend van de zon en omgeven door de geuren van het mediterrane struikgewas.

We hebben vijf liefdesverhalen met eten opgebouwd, in vijf restaurants die zijn ontworpen om unieke smaakpaden aan te bieden, elk met zijn grondstoffen en hun eigenaardigheden om ontdekt te worden. De rode draad die de gast op deze gastronomische reis vergezelt, is de inzet die we hebben gestoken in het verbeteren van het gebied en het behouden van zijn uitmuntendheid: gasten kunnen onze landbouwproducten ontdekken, zoals groenten, meel, wijn, grappa en gin, evenals geselecteerde ingredienten uit de streek bedrijven. Het is onze manier om te zorgen voor degenen die niet alleen op zoek zijn naar de schoonheid van het landschap, maar ook de geschiedenis op hun bord willen ervarenWebwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De mooiste vakanties - Travelplaner.nl | Privacy statement